ACTUEEL


Werken in Lennik 2005  **bis**


Welkom op Pagina 2 over de actuele werken in Lennik

We danken onze Schepen van Werken Etienne Van Vaerenbergh voor de informatie over zijn ambitieuze activiteiten, in samenwerking met de werkploegen van het gemeentebestuur.

TIP : Vaak kunt u op een foto klikken
om hem te vergroten.

ZIE OOK : nieuws en foto's over Werken
in ons infoblad (ook op deze site)!

N.B.: Hier een constant en volledig accuraat overzicht geven, is wellicht niet mogelijk: onze fotografen en webmaster kunnen het tempo niet altijd volgen... Zo actief is men voortdurend aan het werk in de gemeente Lennik! We trachten deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Gaan de werken nog sneller? Des te beter voor onze gemeente!

   

 

De sanering van het oud gemeentehuis van Gaasbeek gaat verder. De kelder wordt droog gemaakt, vroeger werd er al een nieuwe vloer gelegd en werden de lokalen opgeknapt.

De toeristische dienst van de gemeente heeft sinds 15 december 2004 zijn onderkomen in dit gebouw.
Ook in 2003 al deed de gemeente hier investeringen door de volledige herinrichting van de Gaasbeekse gemeenschapslokalen, met aangepast sanitair, de installatie van centrale verwarming op gas en de inrichting van een kleine keuken.
Ook de verwarming in het gelijkvloers van het oude gemeentehuis werd aangesloten op het aardgas. In de loop van 2005 wordt ook de verwarming op de overige verdiepingen hierop aangesloten.


Invoering van de Zone 30 aan alle scholen in Lennik : verkeersveiligheid voorop!

Foto: Schapenstraat aan het Sint-Godelieve-Instituut, SML

 

Tekst :   W. Durang, Etienne Van Vaerenbergh
Foto's :   W. Van Vaerenbergh, Erik O


> Terug naar de 1ste pagina van de 'Actuele werken in Lennik'

> Naar de hoofdpagina van de webstek van LENNIK 2000