N-VA – LENNIK Kwadraat

 

Gemeentepersoneel krijgt hart onder de riem van N-VA - LENNIK KWADRAATLennik, januari 2018.

Het Lenniks gemeentepersoneel kreeg bezoek van een delegatie van de gemeenteraadsleden en ocmw-raadsleden van de N-VA - LennikKwadraat fractie. Kort na nieuwjaar gaan de raadsleden telkens langs op de verschillende diensten met pralines, nu al voor de vijfde opeenvolgende keer.

Het is een consequente traditie geworden dat de N-VA – LennikKwadraat -kartelfractie met een doosje chocolaatjes en een kaart met nieuwjaarswensen, een hart onder de riem gaat steken bij het gemeentepersoneel van Lennik.
Elke dienst van de gemeente alsook het OCMW wordt een bezoekje gebracht door enkele mandatarissen. Zo was dit ook vrijdagvoormiddag 5 januari 2018.
Een 6-tal mandatarissen bezocht alle diensten die toegankelijk waren. Andere diensten worden later nog aangedaan.

Hiermee wil de fractie aan de gemeentepersoneelsleden blijvend erkenning tonen voor hun inzet en dit ook wanneer de omstandigheden soms moeilijk zijn. Er is de laatste jaren bijvoorbeeld heel wat verloop bij het personeel, er zijn besparingen, reorganisaties, enz.

Het gemeentepersoneel is immers het gezicht van de gemeentelijke dienstverlening. Het zijn die mensen waar de Lennikenaren het eerst mee in contact komen. De waardering voor die belangrijke taak van onze gemeentediensten wilde de fractie dan ook in de verf zetten.

 

Gemeentepersoneel krijgt hart onder de riem van N-VA – LENNIK Kwadraat

Raadsleden van N-VA – LENNIK Kwadraat steken gemeentepersoneel Lennik een hart onder de riem   (Januari 2018)

 

 www.lennikkwadraat.be