LENNIK 2000's Nieuwjaarsreceptie

Het was voor laatkomers even zoeken naar een vrij plekje op onze Nieuwjaarsreceptie, op zondag 29 januari 2006 : een succes.
Voor de gelegenheid hadden we de Gaasbeekse Gemeenschapslokalen stemmig ingericht en versierd met doeken, decoratieve bollen, natuurlijk materiaal, vlaggen, enz.

Maar liefst 54 fotopagina's (*) werden permanent op de muur geprojecteerd; ze toonden aanschouwelijk een resem aan verbeterpunten in Lennik sinds L.E.N.N.I.K. 2000 opnieuw mee onze gemeente bestuurt.

Etienne balt zijn vuist tijdens zijn toespraak

(*) klik en u laadt de volledige fotopresentatie op uw eigen pc (Powerpoint 6,5 MB)

Geert De Cuyper, Ernest Vankelecom & Jeanny Goossens

Behalve een lekker glaasje en hapje voor sympathisanten, collega's van andere partijen en onze eigen medewerkers, was er ook de gebruikelijke nieuwjaarstoespraak.
Naar aanleiding van de lokale verkiezingen dit najaar, namen onze eigen Schepenen het woord.

Geert De Cuyper blikte tevreden terug op zijn eerste schepenambt : het was boeiend, druk, goedgevuld en er is veel verwezenlijkt. Hij sprak de hoop uit de geboekte vooruitgang te kunnen verderzetten, in blijvende samenwerking met de vele adviesraden en partners.

Onze Eerste Schepen, Etienne Van Vaerenbergh, tevens voorzitter van LENNIK2000, vermeldde dat LENNIK 2000 de Gemeenteraadsverkiezingen ernstig voorbereidt. De samenwerking met onze coalitiepartner, de VLD-Lennik, is positief geëvalueerd, en wordt liefst herhaald. Uiteraard komt elkeen bij de verkiezingen als zelfstandige partij op, in een gezonde concurrentie, zodat de kiezer blijft bepalen wie de sterkste partij zal worden. En met een positieve noot werd geklonken op 2006 !

Hilde & Geert De Cuyper, Etienne Van Vaerenbergh, Wim Durang Etienne, Piet Durang, Geert De Baerdemaeker, Gunter Mignon

Chris Van Belle keuvelend met Norbert Danhieux voor de Lennikse vlag> Naar de hoofdpagina van de webstek van LENNIK 2000