Geert De Baerdemaeker: een nieuw gemeenteraadslid!

LENNIK 2000 levert nog steeds jongste gemeenteraadslid

Geert De Baerdemaeker, gemeenteraadslid

Op de gemeenteraadszitting van 25 november 2002 werd het ontslag van Evy Detri aanvaard. Het jongste gemeenteraadslid stopt na twee jaar om persoonlijke redenen en omdat ze niet langer in Lennik woont. Fractieleider Ernest Vankelecom bedankte Evy namens LENNIK 2000 en sprak zijn waardering uit voor haar trouwe inzet en medewerking, haar jeugdige inbreng was verfrissend. Ze lag onder meer aan de basis van de oprichting van de gemeentelijke Sociale Raad (2003).

De eerste opvolger van LENNIK 2000, die al geen mandataris was in het ocmw, was Geert De Baerdemaeker. Een uitstekende opvolger voor Evy: met zijn 29 jaar komt zo opnieuw een dynamische jongere in het bestuur van de gemeente!

Geert nam reeds deel aan de gemeenteraadsverkiezingen van 1994, als Gaasbekenaar. Tegenwoordig is hij inwoner van Sint-Kwintens-Lennik en wordt zo een extra afgevaardigde van deze wat ondervertegenwoordigde deelgemeente in onze gemeenteraad.

Geert is gehuwd met Lies Dieudonné en kersvers papa van Arthur. Als districtmanager heeft hij een druk beroepsleven. In Lennik is hij al jaren drijvende kracht achter de succesvolle Prins-Kroegentocht, een van de grotere jaarlijkse evenementen in het Lennikse. LENNIK 2000-fractieleider Ernest Vankelecom toonde zich ervan overtuigd dat Geert met eenzelfde gedrevenheid deze nieuwe uitdaging zal aangaan.

Welkom, Geert!

Je kan het nieuwe gemeenteraadslid gelukwensen via dit e-mailadres: geert.de.baerdemaeker @ skynet.be.ANDERE PAGINA'S :