VOOR EEN BRUISEND LENNIK

 

Persmededeling  LENNIK 2000


LENNIK 2000 is verheugd te vernemen dat zijn coalitiepartner LVB en het bestuur van de OpenVLD een oplossing hebben voorgesteld voor de impasse waar zij enige tijd in verzeild waren geraakt.
Deze oplossing zal geëvalueerd worden door LENNIK2000.

LENNIK2000 wil het samenwerkingsakkoord dat zij sloot na de laatste gemeenteraadsverkiezingen verder naleven en hoopt dat de politieke gemoederen tot rust komen.

We roepen dan ook alle tenoren in het gerezen probleem op om tot rust te komen en samen met LENNIK2000 te werken aan een welvarend, sociaal, groen en Vlaams Lennik.

Tevens mogen we niet vergeten welke rol ontslagnemend burgemeester Willy De Waele speelde en hopelijk nog zal spelen in het dossier van de splitsing Brussel-Halle-Vilvoorde. We hopen dat aan het beleid geen fundamentele verandering komt.

Anderzijds betreurt LENNIK2000 wel dat de meerderheid in de gemeenteraad is geslonken met één gemeenteraadslid. LENNIK2000 hoopt dat de 10 tegen 9 zetels in de gemeenteraad geen nefaste uitwerking heeft op de verdere werking van onze gemeente en de besluitvorming in de gemeenteraad.

Een krachtdadig bestuur is nodig voor de belangrijke beslissingen die dienen te worden genomen in de volgende jaren.

 


Geert DE CUYPER – 1ste Schepen
Erik O – Fractieleider gemeenteraad
Ernest VANKELECOM – Gemeenteraadslid
Etienne VAN VAERENBERGH – Schepen & Voorzitter OCMW
Dorien HERREMANS – Gemeenteraadslid
Chris VAN BELLE – OCMW-raadslid

 

Lennik, 30/11/2010.